EnglishOm bryggerietBed & BreakfastOm vores ølHjemmesalgFadøl og udstyr til private festerBryggeribesøgHer finder du osTil SamlereSkriv til osLinksTilbage til forsidenDísa og Niels Jørn Jyske Øldage i Horsens, 2006


Wintercoat tilbyder bryggeribesøg på forudbestilling mandag-fredag. Bryggeriet har lukket lørdag og søndag. En typisk rundvisning med ølsmagning varer 2½-3 timer. Vi viser rundt i bryggeriet, forklarer brygprocessen og fortæller om bryggeriets historie. Efter rundvisningen bliver man bænket i vores hyggelige skænkestue og smager på Wintercoat øl i stearinlysenes skær eller på vor terasse, når vejret tillader - mens der fortælles anekdoter om de forskellige bryg og om vore opleveler i den danske ølverden. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Vi får meget positive tilbagemeldinger om arrangementerne.
Af indlysende årsager, anbefaler vi at man sørger for bus, taxa eller en ædru chauffør til hjemtransport, hvis alle deltagerne vil smage øl.
En rundvisning med ølsmagning koster 150 kr/person og inkluderer smagsgsprøver på 5-6 forskellige WinterCoat øl samt et souvenir smageglas.   Desuden kan man købe øl med hjem med rabat. Der er et minimum på 15 personer (eller 2250 kr.) og et maximum på 40 deltagere.
Til grupperundvisninger kan vi tilbyde det berømte ostebord fra Lading Mejeri Ostebutik for 65-, 75- eller 85 kr. mere per person, alt efter om man vil have ost, eller ost og pølse, eller ost, pølse og luksustilbehør. Vi sørger for at der er masser af godt brød og gode kiks til ostebordet. Vi kan arrangere smørrebrød eller sandwich fra en slagter, hvis det ønskes. Her er det jeres ønsker, der sætter prisen. Man må også gerne medbringe mad mod et opvasketillæg på 10 kr./person. Vi dækker op med service, servietter og bestik. Forespørgsel/bestilling? Klik her.For enkeltpersoner og mindre grupper har vi afsat nogle aftener, hvor også de kan få mulighed for at komme og besøge bryggeriet, og få en hyggelig aften med godt øl.

Til disse rundvisninger kan vi desværre ikke tilbyde mad.

Der er i øjeblikket planlagt rundvisning op ølsmagning på følgende dage:

2020

Torsdag 23 januar
Torsdag 12. marts
Torsdag 30. april
Fredag 29. maj

Husk tilmelding på 4070 6660 eller info@wintercoat.dk