EnglishOm bryggerietBed & BreakfastOm vores ølHjemmesalgFadøl og udstyr til private festerBryggeribesøgTil SamlereSkriv til osLinksTilbage til forsidenDanske Ølentustiaster tæller 10.000 medlemmer fordelt i 50 lokalafdelinger landet over. Hjemmesiden har gode oplysninger om øllets historie, brygning og klassifikation, og noget ujævne oplysninger om ølnyheder på det danske marked. DØ tilbyder sine medlemmer mange aktiviteter i form af bryggeribesøg, ølsmagninger, studieture, og er arrangør af Danmarks 2 største ølfestivaller.

Danske Ølsamlere er en landsdækkende organisation af øl- og etiketsamlere. Hjemmesiden er meget nyttig og har links til mange andre samlerforeninger.

Håndbryggerne er en sammenslutning af danske håndbryggere. På hjemmesiden kan man få hjælp og gode råd til at komme i gang med at brygge selv, samt opskrifter og artikler om håndbrygning af øl. En rigtig god hjemmeside til dem, der kunne tænke sig selv at brygge ordentligt øl.

Haandbryggerlauget af 1970 i Brabrand ved Århus er Danmarks ældste håndbryggerforening. Medlemmerne holder til en forhenværende hestestald, og her brygger de "godt øl og nok øl" i de fælles faciliteter.  

Esben er Laugsskjald i Haandbryggerlauget af 1970 og færdes land og rige rundt med musicalske foredrag om øl, Jens Langkniv og meget andet. Esben er en fremragende fortæller og sangskriver! 


Den Gamle By har sit eget bryggeri, bemandet af et frivilligt øllaug, der brygger øl som i gamle dage. Hvert år i september holdes der Bryggerdage i Den Gamle By, hvor Den Gamle Bys Øllaug, microbryggerier fra hele Danmark og Haandbryggerlauget i Brabrand udstiller og skænker ud af deres varer. Det er nogle hyggelige dage med godt humør og godt øl!

Bymuseet i Århus satte fokus på øl og øllets historie i foråret 2007. Niels Jørn holdte et foredrag om øl generelt og om WinterCoats historie. Der blev skænket smagsprøver af 3 af vore øl. Museet er et besøg værd - udstillingerne er indbydende og informative, bygningen er en fryd at færdes i.