Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt langt over et hundrede koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader.

Søndag 15. maj kl. 15:00 Paul McKenna Band (SKO) - Eftermiddagskoncert kl. 15:00

Paul McKenna Band behøver ingen introduktion for dem, der kender til folkemusikscenen i Danmark. De 5 unge skotter har spillet hos os flere gange i løbet af de sidste 10 år, til fulde huse hver gang. Bandets medlemmer hører til blandt Skotlands top inden for folkemusik, og der er altid en særlig god stemning, når de spiller her. Man kan mærke at de elsker musikken og har det godt sammen, og det smitter! Musikken er en blanding af skotsk, amerikansk og canadisk folkemusik, samt Pauls egne smukke kompositioner. Der er alt fra livlige jigs og reels til stille balleder, hvor Pauls stemme tryllebinder publikum. Vi regner med at koncerten spilles i vort telt i ølhaven, så der er plads til alle, som ønsker en billet.

Du kan høre dem her

Glæd jer til en fantastisk eftermiddag!

7I3A0741

Fredag, 20. maj kl. 20, TWANG!!!

YIIIII-HAH! (Fru W's afdødes fars Texas yell) Vi har med meget kort varsel fået en koncert i stand med Twang, som spiller gedigen bluegrass/Texas swing. Hvis du var her til vores koncert i ølhaven med Van Dassen og Hillbilly Jazz'en, behøver jeg ikke sige mer, for Hr. VanDassen er tilhage med en trio denne gang, og vi lover en skøn, livlig aften med godt øl og fremragende musik fra fru W's hjemland (USA). Jeg kan ikke høre, at de ikke er vokset op i Texas' Hill Country.

Hør dem her og live på WinterCoat den 20.05. 2022!

 

Twang

søndag, 05. juni kl 20:00 : The Poozies (UK)

The Poozies er 4 britiske kvinder, der har været helt fremme i den revolution, der har fornyet traditionel skotsk/keltisk musik siden 1990. Deres musik er så livsbekræftende, vildt og smukt, at man har svært ved at holde fødderne - og resten af kroppen - i ro, mens de spiller. De har turneret hele verden og meget forståeligt høstet anerkendelse over hele kloden. Bandet består af Tia Files (vokal og guitar), Mary Mc Master (harpe), Sarah McFayden (vokal, violin og banjo) og Eilidh Shaw (violin). Mairearad Green (som har spillet hos os et par gange) og Kate Rusby har også været blandt bandets medlemmer - det siger en del om kvaliteten af deres evner. Med lidt helt kan koncerten holdes i teltet, så man kan danse på terrassen!

Hør The Poozies her.  - hør gerne mere fra dem - de fortjener det! 

 

  

Poozies